Disclaimer

De informatie op de website www.voorsluys.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voorsluys Tegels en Sanitair is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de aangeboden producten, informatieteksten, of overige informatie op deze website, behalve indien uitdrukkelijk anders is vermeld. Het gebruik van de informatie geschiedt voor volledig risico van de gebruiker.

 

Auteursrecht

De content op www.voorsluys.nl, zoals redactionele stukken, materialen, informatieve teksten, foto’s, illustraties en ander grafisch materiaal (namen, logo’s trademarks en service marks), is eigendom van Voorsluys Tegels en Sanitair. Alles is beschermd door copyright, trademark en andere intellectuele eigendomswetten.

In het geval dat de content op deze website eigendom is van derden, is er sprake van bronvermelding. De content op www.voorsluys.nl mag alleen voor persoonlijke en niet commerciële doeleinden worden gebruikt. U gaat ermee akkoord dat het materiaal niet gereproduceerd, gedistribueerd, vermenigvuldigd of uitgezonden wordt zonder schriftelijke toestemming van Voorsluys Tegels en Sanitair.

 

Externe links

 

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Voorsluys Tegels en Sanitair worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Voorsluys Tegels en Sanitair heeft geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.