Waarom kiest u voor Voorsluys tegels en sanitair?

Cees en Madeleine Voorsluys begonnen 17 jaar geleden samen het tegelzettersbedrijf. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een kleine groep vakkundige medewerkers. Samen verzorgen wij het tegelwerk, vloeren en complete badkamers voor particulieren. Naast de installatie van sanitair en tegelwerk leveren wij ook alle gewenste materialen, van douchekoppen tot vloerverwarming. Op deze website treft u dan ook ons complete aanbod aan. Om de materialen nog beter te ervaren bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom in De Meern.

Door de ruime opzet van de showroom (500 M2) is er een zeer grote collectie wand- en vloertegels en een groot aantal sanitaire opstellingen aanwezig. Deze badkameropstellingen bevinden zich in verschillende prijsklassen; een ruime keuze voor ieder budget.

Uiteraard kunnen we naast de verkoop van sanitair en tegels nog altijd de complete installatie voor u verzorgen. Een nette werkwijze houden wij hierbij hoog in het vaandel: van het afdekken van de gang, tot het laatste schoonmaakdoekje over de deur.

Doordat we met een klein team werken, zijn mijn vrouw of ik van A tot Z bij alles betrokken. Onze begeleiding gaat verder dan in de showroom alleen. We komen het werk inmeten, de mogelijkheden bekijken en geven advies op maat, geheel kostenloos. Niet alleen bij het installeren van complete badkamers, ook als u alleen tegels wenst.

 

We hopen u graag te mogen ontvangen in onze nieuwe showroom. Als dat overdag niet uitkomt kan er ook voor 's avonds een afspraak worden gemaakt.

 

Graag tot ziens!

Cees en Madeleine Voorsluys